|
|
Lån  


 
Annonce:


Det siger loven om hundetegn
Et hundetegn er skilt som fastgøes til et halsbånd, således at man altig kan finde tilbage til ejeren. I Danmark er det lovpligtigt at ens hund bære hundetegn.

Mærkning
1. Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, er mærket og registreret samt bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse.

Stk 2. Justitsministeren fastsætter nærmere bestemmelser om mærkning, registrering og gebyr og om udformningen af skiltet, jf. stk. I.
Justitsministeren kan herunder bestemme, at mærknings- og registreringsordningen skal administreres af en eller flere private organisationer, og at besidderen af en hund skal give de nødvendige oplysninger samt indbetale gebyr til disse organisationer.

2. Det er forbudt at holde hund på steder, hvor der ikke er beboelse, såsom i kolonihaver, medmindre politiet meddeler tilladelse dertil. Sådan tilladelse kan kun gives, når der skønnes at være sikkerhed for, at hunden vil blive passet forsvarligt, og tilladelsen kan til enhver tid tilbagetages.

Kategorier på sider:

Det siger loven om hundetegn Hundeudstyr Hundekurve Hundelegetj Dyreartikler Tyggeben Huskeliste hundeudstyr Hunde bger Hundemad Hundehus Hundefoder Gode rd om hundelegetj Gode rd om hundeseng og tpper Hundemadraser Diverse hundeting Hundehalsbnd Hundesnor Hundeseler


 Du er her: Hundeudstyr - Netannoncer Hundeudstyr -