|
|
Lån  


 
Annonce:


Huskeliste hundeudstyr
Får du anskaffer dig hund, så der det vigtigt du har det rigtige hundeudstyr. Her er en liste over det hundeudstyr, det er vigtig at have når du skal have hund.

1) Hundetegn
Ifølge lover så skal din hund bære hundetegn, så man kan se hvem der er ejeren.

2) Hundehalsbånd
Hundehalsbånd bruges til at fastgøre hundetegnet til hunden. Det er lovpligtigt at hunden har hundetegn. Det er samtidig hundehalsbåndet hvor hundelinen fastgøres til, så man har styr på hunden.

Det elektriske halsbånd er ulovligt ligesom nogle af pighalsbåndende er. Det elektriske halsbånd blev brugt til at give hunden stød når den ikke opførte sig korrekt. Disse halsbånd blev ulovlige at bruge på alle slags dyr i d. 3 juli 2009.

De mest populære typer af halsbånd i øjeblikket er de besmykkede halsbånd og halsbånd med lys i. De lysende halsbånd er velegnede til de mørke vintermåneder da det er nemt at se din hund.

De klassisk halsbånd er læder- og nylonhalsbånd. Disse halsbånd passer sig rigtig godt til lidt stærkere og større hunde. Disse halsbånd sidder nemlig godt på hunden og læderhalsbåndene kan være ret dyre.

3) Hundeline/hundesnor
Til når du skal gå tur med hunden. En hundeline bruges til at holde din hund fast, så den ikke løber væk. Det er mange steder et krav at hunden er i snor, når du lufter den. Især når den er hvalp, så skal du sørger for den er snor hele tiden.

Der findes flere former for hundesnor. De mest brugte de klassiske hundesnore med en fast længde og flexlinen med den justerbar line.

En almindelige hundesnor er standart hundeudstyr. Den er god at holde i og det er nemt at holde styre sin hund i den rigtige retning. Når man bruger denne slags snor kan man holde hunden tæt ind til sig. Da snoren hele tiden har den samme længde er det også nemmere for hunden at forstå hvor langt den kan gå. Hvis man har en hund der kan finde på at trække i snoren når man er ude at gå er det nemmere at lære hunden at gå ordenligt hvis man bruger en snor det ikke variere i længden.

Mange af dem der bruger flexlinen er folk med mindre hunde. Store hund kan nemlig være lidt sværre at styre med flexlinen. Små hunde kan nemt bevæge sig rundt når de er ude og gå tur. De kan derfor også nemt kommer til at gå et godt stykke foran ejeren og de bør man holde øje med. hvis man går ude i trafikken bør man holde øje med hvor hunden befinder sig i forhold til dig selv.

4) Hundekurv
En hundekurv er det sted hvor hunde kan sove. Det er vigtigt at hunden har et sted som er dens eget territorium.

5) Aktivitetsbold
Med en aktivitetsbold kan du holde din hund igang. Aktivitetsbolde kan f.eks fås med lyd når den rulles og med mulighed for at lægge godbidder inden i bolden.

6) Bilsæde til din hund
Med et bilsæde til hunden kan du sikre dig at din hund er sikret lige så godt som dig.

7) Hundeskål
Både til vand og mad. Sørg for at din hund altid har vand. En mad- og vandskål er nødvendigt hundeudstyr når man har en hund. Din hund skal vide hvor maden er og hvor den kan få vand hvis den er tørstig. Derfor er det vigtigt at man giver skålene en fast plads i hjemmet.

Det man bør tænke på når man køber mad- og vandskål til sin hund er om de passer til hundens størrelse og højde. Desuden bør du sikre dig at stålene står på et skridsikkert underlag. Hunde bliver ofte meget ivrige når de får deres mad og kan finde på skubbe skålen rundt mens de spiser.

8) Hundebørste
Til pleje af pelsen.

9) Hundetøj/dække
Nogle hunde kan have brugt for et dække for at holde varmen når i går tur om vinteren.

Kategorier på sider:

Gode rd om hundelegetj Hundesnor Gode rd om hundeseng og tpper Hundemadraser Hundehus Dyreartikler Diverse hundeting Huskeliste hundeudstyr Tyggeben Hunde bger Hundefoder Hundehalsbnd Hundelegetj Hundekurve Hundeseler Hundeudstyr Det siger loven om hundetegn Hundemad


 Du er her: Hundeudstyr - Netannoncer Hundeudstyr -